Üniversitemiz ÜSET MYO Öğrencileri Ödüle Doymuyor

11 May 2016 1396
Üniversitemiz ÜSET MYO Öğrencileri Ödüle Doymuyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET) öğrencileri, Bursa ve Gaziantep’te düzenlenen yarışmalardan ödüllerle döndü.

Bursa’dan 2 Gümüş, 3 Bronz ve Bir 3’üncülük Kupası

Üniversitemiz Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 25-27 Nisan 2016 tarihleri arasında Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu, Dünya Aşçılar Birliği ile Nilüfer Belediyesinin desteğiyle Bursa Tüm Aşçılar Derneği (BUTAD) tarafından organize edilen "2. Ulusal Gastronomi Festivali" ne katıldı.

 3 gün süren 2. Ulusal Gastronomi Festivali'nde üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eden ve düzenlenen yarışmada hünerlerini sergileyen üniversitemiz öğrencileri; ‘Uzak Doğu ve Balık Kategorileri’nde 2 gümüş madalya, ‘2 Ana Yemek 1 Tatlı Kategorisi’nde 3 bronz madalya ve ‘Genel Klasman’da bir 3’üncülük kupası kazandı.

Gaziantep’ten 4 Bronz Madalya ve Bir 3’üncülük Kupası

Üniversitemiz ÜSET MYO Aşçılık Programı öğrencileri, Gaziantep’te düzenlenen yemek yarışmasından ise 4 bronz ve bir 3’lük kupasıyla döndü.

Gaziantep Aşçılar Derneği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi Aşçılık Meslek Yüksek Okulu iş birliğinde 29 Nisan – 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında yemek yarışması düzenlendi. Yarışmaya üniversitemizi ve şehrimizi temsilen katılan ÜSET MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz genel klasman kategorisinde 4 bronz madalya ve bir 3’üncülük kupası kazandı.

Üniversitemiz ÜSET MYO Aşçılık Programı öğrencilerimizi elde ettikleri başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.