Personel Yemekhanesinde Açık Büfe Uygulamasına Geçilecektir

04 Aralık 2013 973
Personel Yemekhanesinde Açık Büfe Uygulamasına Geçilecektir

DEĞERLİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİMİZ

02 Ocak 2014 itibariyle Üniversitemizin yemek üretimi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilecektir. Meslek Yüksekokulumuz 02 Ocak 2014 tarihinden itibaren akademik ve idari personelin yemeklerini tabldot usulünden açık büfe usulüne dönüştürecektir. Açık büfemiz çorba çeşitleri, soğuk meze çeşitleri, salata ve turşu çeşitleri, ara sıcak çeşitleri, ana yemekler, yardımcı yemekler ile tatlı ve mevsim meyvelerinden oluşacaktır. 02 Ocak 2014 tarihi itibariyle verilecek olan açık büfe yemek hizmeti, görüş ve önerileriniz ile daha kaliteli hale gelecektir. Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Saygılarımızla.

 

Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz MYO Müdürlüğü 

Görüş ve önerileriniz için : uset@nevsehir.edu.tr