İl Göç İdaresi Müdürü Doksar’dan Rektör Yardımcısı Çiçek’e Ziyaret

18 Aralık 2018 2917
İl Göç İdaresi Müdürü Doksar’dan Rektör Yardımcısı Çiçek’e Ziyaret

Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek’i ziyaret etti.

Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar “18 Aralık Dünya Göçmen Günü” ziyaretleri kapsamında beraberinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde eğitim-öğretim gören Turizm Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Orhan Ağaverdiyev, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi aynı zamanda Afganistan Öğrenciler Temsilcisi Zamanullah Zamani ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Türkçe ve Yabancı Dil Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVÜ TÖMER)  öğrencisi Nübar Quliyeva ile birlikte NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Göç İdaresi olarak Nevşehir’de bulunan mülteciler başta olmak üzere eğitimlerini devam ettirmekte olan öğrenciler için yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Yardımcısı Çiçek’e bilgi veren İl Göç İdaresi Müdürü Doksar, bu anlamda üniversite öğrencilerinin sorunlarının ve taleplerinin karşılanmasına yönelik desteklerinden dolayı da üniversite yönetimine teşekkür etti. 

 İl Göç İdaresi Müdürü Doksar ve beraberindeki öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektör Yardımcısı Çiçek ise, üniversite yönetimi olarak bütün  öğrencilere her zaman eşit mesafede yaklaştıklarını ifade etti. Çiçek özellikle her fırsatta yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya gelerek kendilerinin sorunlarını ve taleplerini  dinlediklerini ve birlikte çözüm ürettiklerinin sözlerine ekledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipcin’in de bulunduğu ziyarette ayrıca NEVÜ’de eğitim gören göçmen öğrenciler için yürütülebilecek ortak çalışma alanları hakkında görüş alışverişinde bulundu.