Rektör Bağlı “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde Özel İnsanlarla Bir Araya Geldi

03 Aralık 2019 2305
Rektör Bağlı “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde Özel İnsanlarla Bir Araya Geldi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla düzenlenen programda özel insanlarla bir araya geldi.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Nevşehir Valiliği öncülüğünde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Crowne Plaza Cappadocia’da program düzenlendi.  Programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş üyeleri, özel insanlar ve aileleri katıldı.

Özel insanların hayatını kolaylaştırmak adına yapılan çalışmaların yanı sıra özel insanların ortaya koydukları başarıların yer aldığı sunum ve kısa video gösterimi yapıldığı programa katılan Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, özel insanlar ve aileleriyle yakından ilgilendi.

Rektör Bağlı daha sonra, protokol üyeleri ile birlikte özel insanların kendi el emeği göz nuru işlerinin yer aldığı sergiyi gezdi.

Engelleri Hep Beraber Kaldırıyoruz! 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencileri, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında Nevşehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencilerini ağırladı.   

NEVÜ Öğr. Gör. M. Doğan Kamış ve Eğitmen Suna Yüzer eşliğinde önlük giyip mutfağa geçen özel insanlar burada kurabiye ve süsleme yaptı.