Rektör Bağlı, Dereceye Giren Takımları Tebrik Etti

04 Şubat 2020 2502
Rektör Bağlı, Dereceye Giren Takımları Tebrik Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, çeşitli müsabakalarda dereceye giren üniversitenin Hentbol Erkek-Kadın, Voleybol Erkek ve Basketbol Kadın Takımlarını tebrik etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı üniversitenin Voleybol Erkek, Hentbol Erkek- Kadın ile Basketbol Kadın Takımlarıyla Spor Merkezinde bir araya geldi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Meydan, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü ve Hentbol Kadın-Erkek Takımı Antrenörü Doç. Dr. Selçuk Akpınar - Yardımcı Antrenörü Muhammed Özbay, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş, Voleybol Erkek Takımı Antrenörü Dr. Öğr. Üyesi Burak Güneş - Yardımcı Antrenörü Araş. Gör. Erhan Işıkdemir ve Basketbol Kadın Takım Antrenörü Doç. Dr. B. Okan Miçooğulları - Yardımcı Antrenörü Umut Ballı’nın hazır bulunduğu ziyarette takım sporcularını elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Bağlı, nice başarılar temennisinde bulundu.

Bağlı, “Üniversite olarak şu anda içerisinde bulunduğumuz çok amaçlı Spor Merkezimiz başta olmak üzere değişik branşlarda alt yapıya sahip bir üniversiteyiz. Bu bağlamda üniversite olarak ulusal ve uluslararası birçok sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapan bir üniversiteyiz. Bu gerek üniversitemizin, gerekse şehrimizin tanıtımına da büyük ölçüde katkı sağlamakta. Siz değerli sporcularımızı şahsım ve üniversitemiz adına elde etmiş olduğunuz başarılarınızdan dolayı öncelikle tebrik ederken, sizlerin bugünlere gelmenizde büyük emekleri bulunan antrenör hocalarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Üniversiteyi her alanda olduğu gibi sportif faaliyetlerde en iyi şekilde temsil ederek nice başarılar elde etmeyi amaçladıklarını belirten Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü ve Hentbol Kadın-Erkek Takımı Antrenörü Doç. Dr. Selçuk Akpınar ise, vermiş oldukları desteklerinden dolayı Rektör Bağlı ve yönetimine teşekkür etti.

Kupaları Rektör Bağlı’ya Takdim Ettiler

Adana’da düzenlenen Üniversiteler Arası 2. Lig Voleybol karşılaşmasında 1.lik elde eden Voleybol Erkek Takımı, Kırıkkale’de UNİKOP tarafından düzenlenen turnuvada 1.lik elde eden Voleybol Erkek Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Hentbol Erkekler-Kadınlar 2. Lig Müsabakaları’nda 1.lik elde eden Hentbol Kadın Takımı ile 3.lük elde eden Hentbol Erkek Takımı ve Niğde’de düzenlenen Üniversiteler Arası 2. lig müsabakalarında 3.lük elde eden Basketbol Kadın Takımı, takım antrenörleri ile birlikte kupalarını Rektör Bağlı’ya taktim ettiler.

Sporcular ve takım antrenörleri ile bir süre görüşerek onların istek ve taleplerini dinleyen Rektör Bağlı, kendilerine ayrıca çeşitli hediyeler verdi.