Yazar Halil Coşkun “NEVÜ Söyleşileri” Programına Konuk Olacak

15 May 2020 2435
Yazar Halil Coşkun “NEVÜ Söyleşileri” Programına Konuk Olacak

Yazar Halil Coşkun “NEVÜ Söyleşileri” Programına Konuk Olacak

Yazar Halil Coşkun, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  (NEVÜ) tarafından kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen “NEVÜ Söyleşileri” programına konuk olacak.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitim-öğretim hayatını uzaktan eğitimle devam ettiren Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı “NEVÜ Söyleşileri” programında NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'in davetiyle alanında uzman birbirinden değerli akademisyen, eğitimci ve yazarları konuk etmeye devam ediyor.

17 Mayıs 2020 Pazar günü saat 22:00’de “@nevukurumsal” instagram hesabı üzerinden gerçekleştirilecek söyleşi programının bu haftaki canlı yayın konuğu,  Ayrıkotu, Minyatür Savaşlar, Çınar Ağacının Altında Ağlayan Çocuk gibi polisiye ve politik roman türünde çığır açmış eserlerin yazarı olan Halil Coşkun olacak.

Moderatörlüğünü NEVÜ Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yasin Temel’in yapacağı canlı yayında ünlü  Yazar Halil Coşkun “Edebiyat ve Politika” üzerine konuşacak.

Yazar Halil Coşkun kimdir?

1953 Şanlıurfa doğumlu. İlk ve orta tahsilini Şanlıurfa’da yaptı,  1977 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Kamu Yönetimi dalında yüksek lisans yaptı. 1978- 2009 yılları arasında Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müfettişi olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olmakla birlikte bir de torunu var. Emekli olduktan sonra yazmanın yanında çiftçilik yapıyor.

Kitapları Harf Eğitim Yayınevi tarafından yayımlandı. İlk romanı Ayrıkotu 2010’da çıktı. Bunu Minyatür Savaşlar, Çınar Ağacının Altında Ağlayan Çocuk ve tek hikâye kitabı olan Tuhaftır Şu Hayat izledi.