NEVÜ’den 19 Mayıs Özel Konseri

19 May 2020 2266
NEVÜ’den 19 Mayıs Özel Konseri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle “19 Mayıs Gençlik Özel Konseri” düzenliyor.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitim-öğretim hayatını uzaktan eğitimle devam ettiren Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı “NEVÜ Söyleşileri” programının ardından şimdi de “19 Mayıs Gençlik Özel Konseri” düzenliyor.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin yaptığı açıklamada 19 Mayıs’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde aziz milletimizin başlattığı direniş, istiklal ve istikbal mücadelesi ruhunun tezahürü olduğunu söyleyerek, “Bu anlamlı günde bizler de akademik ve idari personelimiz tarafından icra edilecek bir konseri öğrencilerimizle, akademisyenlerimizle ve kıymetli Nevşehirlilerle buluşturmak istedik” dedi.

NEVÜ akademik ve idari personelinin icra edeceği konser 19 Mayıs 2020 saat 15:00’de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi resmi youtube hesabı olan, www.youtube.com/nevsehiruniversite adresinde yayınlanacak ve daha sonra da izlenebilecek.