NEVÜ Eğiticilerin Eğitimi Devam Ediyor

21 May 2020 2585
NEVÜ Eğiticilerin Eğitimi Devam Ediyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NUZEM) koordinatörlüğünde eğiticilerin eğitimi programlarının ikincisi 22 Mayıs Cuma günü saat 21:00’de Aarhus Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Sedat Gümüş’ün “Uzaktan Eğitim Sürecinde Meslektaş İşbirliği” konulu sunumu ile devam edecek.

Pandemi sürecinin tüm dünyada okul, üniversite, akademisyen, öğretmen ve öğrenen rollerinde yaptığı değişimlerin bir sonucu olarak farklı bakış açılarına ihtiyaç duyulan “Uzaktan Eğitim Sürecinde Meslektaş İşbirliği” konusu Doç. Dr. Sedat Gümüş’ün anlatımının ardından soru cevap etkinliği ile devam edecek.

Sedat Gümüş kimdir?

2004 yılında Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümünden mezun olan Sedat GÜMÜŞ 3 yıl Milli Eğitim Bakanlığına bağlı devlet okullarında matematik öğretmeni olarak görev yapmıştır. Yüksek lisans ve doktorasını ABD’de Michigan State Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında tamamlamıştır. 2013-2019 arasında Mustafa Kemal Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev alan Doç. Dr. Sedat Gümüş 2019 yılı Şubat ayından beri Danimarka’nın Aarhus Üniversitesinde görev yapmaktadır. Çalışma alanları: Eğitim politikaları, okul yönetimi, liderlik, mesleki gelişim ve yükseköğretim.