NEVÜ Rektörü Aktekin’den Ramazan Bayramı Mesajı

22 May 2020 2253
NEVÜ Rektörü Aktekin’den Ramazan Bayramı Mesajı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Rektör Aktekin mesajında sevgi, hoşgörü ve dayanışma bilincinin en yüksek düzeye ulaştığı müstesna zaman dilimlerinden olan Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.

NEVÜ Rektörü Aktekin mesajının devamında şu görüşlere yer verdi:

“İhtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı, yakınlarla hemhal olunduğu, dargınlıkların yok olduğu birçok güzel ve olgun davranışların yaşandığı zaman dilimlerinden olan Bayramlar; bu davranışların bütün bir yıl, hatta hayat boyu gerçekleşebileceğinin örnek modelini oluşturmaktadır. Bu örnek davranış modelini hayatımızın her anına kattığımızda; bireysel ve toplumsal birçok sorunun çözüme kavuşacağı aşikardır.

Dünya genelinde insanlığın karşı karşıya kaldığı salgına rağmen sevdiklerimizle eskisi gibi bir araya gelip kucaklaştığımız bir bayram geçiremezsek dahi, Ramazan Bayramına erişebilmenin sevincini hep birlikte yaşayacağımıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle üniversitemiz tüm personelleri ve aileleri ile birlikte Nevşehirli hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik eder,  ülkemize ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ederim.”