Nevşehirli Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

02 May 2024 317
Nevşehirli Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş, memleketi Nevşehir’de düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş için Nevşehir merkeze bağlı Boğaz Köyünde cenaze töreni düzenlendi. Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından kıldırılan cenaze namazına, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, protokol üyeleri, şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı. Namazın ardından Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın naaşı Boğazköy mezarlığında toprağa verildi. 

Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın cenaze törenin ardından Boğaz Köyündeki baba ocağını Nevşehir Valisi Ali Fidan ve protokol üyeleri ile birlikte ziyaret eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, kahraman şehidin ailesinin acısını paylaşarak baş sağlığı dileklerini iletti.