MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Güner’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

22 Kasım 2023 430
MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Güner’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner beraberinde Öğretim Programları Daire Başkanı Metin İlci, Yaygın Eğitim ve Barınma Hizmetleri Daire Başkanı Şemsettin Ünal ve Okullar Daire Başkanı Turan Şahin’den oluşan heyeti ziyaretlerinde makamında ağırlayan Rektör Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. NEVÜ’nün akademik ve fiziki yapılanması, eğitim-öğretim faaliyetleri, Yükseköğretim Kurulu (YÖK)  tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamında gerçekleştirdikleri proje ve çıktılarına değinen Rektör Aktekin, ayrıca Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde başta eğitim faaliyetleri olmak üzere ulusal ve uluslararası düzeyde yürüttükleri çalışmalar hakkında Genel Müdür Güner’e bilgi verdi.

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür eden Genel Müdür Güner, üniversitenin öğrencilerin eğitimi, bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MEB’e bağlı okullarla yürüttükleri ortak çalışma ve projelerin de memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Rektör Aktekin üniversite olarak MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü arasında ortak yürütülebilecek akademik ve bilimsel çalışmalar üzerine Genel Müdür Güner ve beraberindeki heyet ile bir süre görüştü.