NEVÜ Bayan ve Erkek Masa Tenisi Takımlarından Rektör Aktekin’e Ziyaret

19 Şubat 2024 354
NEVÜ Bayan ve Erkek Masa Tenisi Takımlarından Rektör Aktekin’e Ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 1. Lig Masa Tenisi Müsabakaları’nda şampiyon olan NEVÜ Erkek Takımı ve dördüncü olan Bayan Takımı, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'i ziyaret etti.

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 1. Lig Masa Tenisi Müsabakaları’nda şampiyon olan NEVÜ Erkek Takımı sporcuları ve takım antrenörü Şervan Başçı,  4. olan NEVÜ Bayan Takımı sporcuları ve takım antrenörleri Demet Köylü, NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İsmail Köse ve Şube Müdürü Erdal Taşkın, NEVÜ Rektörü Aktekin’i ziyaret etti.

Şampiyonluk sevinci yaşayan NEVÜ Erkek takımı sporcuları; İbrahim Kalkan, Serhat Akbalık, Süleyman İlhan Sevgi ve müsabakalarda dördüncü olan NEVÜ Bayan Takımı sporcuları; Fadime Dönmez, Fatma Nur Kabakçı, Kübra Boyraz, Rektör Aktekin'e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

NEVÜ Bayan ve Erkek Masa Tenisi Takımlarının başarılarından üniversite ve şahsı adına gurur duyduğunu ifade eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ'nün spor alanındaki başarılarının devam etmesi için ellerinden gelen desteği sağlamaya devam edeceklerini belirtti. Başarılarından dolayı sporcuları ve antrenörlerini kutlayan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ masa tenisi takımlarına Süper Lig’de başarılar diledi.