Cevat Olçok ve Ahmet Tezcan NEVÜ’de 15 Temmuz’u Konuşacak

09 Temmuz 2019 2662
Cevat Olçok ve Ahmet Tezcan NEVÜ’de 15 Temmuz’u Konuşacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle “15 Temmuz’un 3. Yılında Aynı Ruhla” isimli program düzenliyor.

FETÖ Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde kalkışılan ve 250 kişinin şehit olduğu hain darbe girişimin bastırılmasıyla sonuçlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında NEVÜ iki konuğu birden ağırlayacak.

NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonunda 17 Temmuz Çarşamba günü saat 14:30’da gerçekleştirilecek olan programda, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile birlikte şehit edilen Erol Olçok’un kardeşi Cevat Olçok ve Gazeteci-Yazar Ahmet Tezcan konuk olacak. Konuklar 15 Temmuz’u enine boyuna konuşarak hatıralarını anlatacaklar.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı 15 Temmuz hain darbe girişiminin asla unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini ifade ederek, “Kutlu direnişin 3. yılında düzenleyeceğimiz programda iki değerli konuk Cevat Olçok ve Ahmet Tezcan’ı ağırlayacağız. Tüm hemşerilerimizi üniversitemize ve programımıza davet ediyorum” dedi.