2019 - 2020 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıtlar

23 Aralık 2019 2665
2019 - 2020 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıtlar

Üniversitemize bağlı fakültelerden mezun ve 2019-2020 eğitim öğretim döneminde 2. Sınıf, 3. Sınıf ve 4. sınıfta okuyan öğrencilerimiz ile diğer üniversitelerin 4. sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilerine yönelik olarak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı düzenlenecektir. Program Bahar dönemi ve Güz dönemi olarak iki aşamada gerçekleşecektir. Formasyon Eğitimi örgün eğitim şeklinde uygulanacaktır.

Üniversitemiz 2019 – 2020 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için ön kayıtlar başlamıştır. Ön kayıtlar online olarak 20 – 24 Aralık 2019  tarihleri arasında aşağıda linki verilen başvuru adresi üzerinden yapılacaktır.

Kayıtlar öncelikle web sitemiz üzerinden alınacaktır. Daha sonra başvuru talebine göre Pedagojik formasyon açılacak bölümler ve kontenjanları belirlenerek kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi pedagojikformasyon.nevsehir.edu.tr web sitesinde yayınlanacaktır. Kesin kayıtlar 25 – 30 Aralık  2019  tarihleri arasında yapılacaktır.

Formasyon ücreti, 2054 TL olup iki taksit olarak ödenecektir. 1. Taksit tutarı (1027 TL) kesin kayıt sırasında, 2. Taksit tutarı (1027 TL) ise Güz Dönemi ders kayıtları haftasında ödenecektir.

Başvuru Adresi: http://formasyon.nevsehir.edu.tr/formasyon/create

Dikkat edilecek hususlar:

1. Sadece linkte belirtilen bölümlere başvurular alınacaktır. Bölüm listesi için tıklayınız.

2. Kontenjan fazlası başvurularda mezun öğrencilerin diploma notuna (Diploma notları 4’lük sisteme göre girilecek, çeviri tablosu olarak da YÖK’ün çeviri tablosu dikkate alınacaktır) devam eden öğrencilerin genel ağırlıklı not ortalamasına bakılacaktır. Eşitlik olması durumunda ise öğrencilerin doğum tarihi günümüze en yakın olanlara öncelik verilecektir.

3. Kesin kayıtlar yapılırken girdiğiniz bilgiler doğrultusunda tarafınızdan belgeler istenecektir. Bilgilerin belgelerle uyuşmaması veya geçerli olmayan belgeler tespit edilmesi durumunda kaydınız geçersiz sayılacaktır.

4. Programla ilgili her türlü açıklama, duyuru  internet sitemizden yapılacaktır.