NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO'dan Mezuniyet Töreni

16 Temmuz 2021 1479
NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO'dan Mezuniyet Töreni

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından 2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. 

Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yerleşkesi konferans salonunda düzenlenen törene; Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çiçek, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Onur Battal, Bölüm Başkanları Öğr. Gör. Reyhan Türk ve Öğr. Gör. Orçun Bağra, öğretim elemanları, idari personel, 2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, NEVÜ ve Kapadokya bölgesi tanıtım filmlerinin gösteriminden sonra Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çiçek'in ve bölüm öğretim elemanlarının konuşmaları ile devam etti. 

Dereceye giren öğrencilerin isimlerinin okunması, dönem birincisi öğrencilerin mezuniyet kütüğüne plaka çakması ve konuşmalarının ardından, törene katılan öğrencilere mezuniyet ve başarı belgeleri takdim edildi.  

Tören, mezun öğrencilerin kep atmaları ve hatıra fotoğrafı çekinmeleriyle sone erdi.