Üniversitemizde "Özel Harekatçı Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonası"

14 Temmuz 2017 3742
Üniversitemizde "Özel Harekatçı Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonası"

Muay Thai Federasyon Başkanlığı tarafından 2017 yılı faaliyet programında yer alan “Özel Harekatçı Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonası” başladı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Spor Merkezinde;  saygı duruşu,  İstiklal Marşının okunması ve Kuran Tilaveti ile başlayan şampiyonanın  açılışına  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan ÖZENSEL, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ünal KİTAPÇI, Muay Thai Federasyon As Başkanı Hasan YILDIZ ile yönetici heyeti, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve sporseverler katıldı. 

Konuşmalar ve Semah gösterilerinin ardından başlayan Türkiye Şampiyonası,  elemelerin ilk gününde renkli görüntülere sahne oldu.  Federasyon çatısı altındaki Türkiye’nin tüm bölge ve illerinden katılan Muay Thai çocuk sporcular kıyasıya yarıştı. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Merkezinde 12-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan şampiyona  programında;  15 Temmuz 2017 günü Şehitlerimizi Anma Töreni,  Muay Thai Federasyon Başkanlığı  Yönetim, Denetim ve Disiplin kurulu üyelerinin hazır bulunacağı 15 Temmuz 2017 saat 17.00'da Yönetim Kurulu Toplantısı da yer alacak. 

“Özel Harekatçı Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonası” Muay Thai TV’de canlı olarak yayınlanacak.