Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’dan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Mesajı

23 Nisan 2017 3620
Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’dan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Mesajı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tüm dünya çocuklarının bu mutlu gününü kutladı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI  kutlama mesajında  “Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluş gününü  tüm dünya çocuklarına ‘Çocuk bayramı’ olarak armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara verdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir. Bu önemli gün sadece Türkiye’de ki çocukların değil ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanmaktadır. Bu vesileyle geleceğimizin yegane temsilcisi olan çocuklarımızın bu mutlu gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Ayrıca, TRT tarafından bu yıl 39’uncusu Nevşehir’de gerçekleştirilen ’23 Nisan Çocuk Şenliği’ne Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmaktan ve dünyanın dört bir tarafından gelen çocuklarımızı üniversitemizde ağırlamaktan büyük  onur ve mutluluk duyduğumu belirmek istiyorum” dedi.