Rektörümüz BAĞLI ‘2018 Avrupa Üniversite Oyunları’na Katılacak Üniversitemiz Sporcularını Makamında Kabul Etti

10 May 2017 3282
Rektörümüz BAĞLI ‘2018 Avrupa Üniversite Oyunları’na Katılacak Üniversitemiz Sporcularını Makamında Kabul Etti

Yrd. Doç. Dr. Selçuk AKPINAR ve Okt. Kürşat ÖZCAN nezaretinde çalışmalarını devam ettiren Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Tırmanış Kadın ve Erkek Takımları, 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi Sabancı Spor ve Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen ‘Üniversiteler Arası Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası’ndan bireysel madalyaların yanı sıra “Kadınlar Takım Birinciliği” kupası ile döndü.

Sporcularımız elde ettikleri bu başarı ile üniversitemizi ve ülkemizi Fransa’da yapılacak olan ‘2018 Avrupa Üniversite Oyunları’nda temsil etmeye de hak kazandı.

Rektörümüz Sporcuları Başarılarından Dolayı Tebrik Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Okutmanı Kürşat ÖZCAN nezdinde Üniversiteler Arası Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası’ndan birincilikle dönen Kadın Tırmanış Takım Sporcuları; Gülşah SELÇUK, Şeyma KÜÇÜK ve Bahriye Nur TAŞTEKİN ile Erkek Tırmanış Takım Sporcuları; İsmail ÖZTÜRK, Emre TOPAL ve Sercan SAĞIR’ı makamında kabul etti.

Elde ettikleri başarılarından dolayı kendilerini tebrik eden Rektörümüz BAĞLI, üniversitemizi ve ülkemizi Fransa'da yapılacak olan "2018 Avrupa Üniversite Oyunları’nda temsil etmeye hak kazanmalarından dolayı da ayrıca başarılar temennisinde bulundu.

Bay ve Bayan Tırmanış Takımı Sporcuları ziyaret sonunda, ‘Üniversiteler Arası Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri birincilik kupasını Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’ya takdim ederek desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundular.