Rektörümüz, Üniversitemiz Sosyoloji Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyet Sevincine Ortak Oldu

12 May 2017 3028
Rektörümüz, Üniversitemiz Sosyoloji Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyet Sevincine Ortak Oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencilerinin mezuniyet gecesine katıldı.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünden mezun olacak öğrenciler tarafından düzenlenen geceye; Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Rektör Danışmanı ve Eğitim Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Abdulkadir UZUNÖZ, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şükrü VELİOĞLU, Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. A. Burak KAHRAMAN, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Gecede öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak olan Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar temennisinde bulundu.  Rektörümüz BAĞLI konuşmasında, “Bir toplumsal planlama ve bu planlamayı oluşturan temel akademik vizyon konusunda  ne yazık ki dünyaya kıyasla bizim ülkemiz biraz geride kalmış, biraz sekteye uğramıştır. Ama sizlerin gayretleri ve çalışmaları ülkemiz toplumunu tanımanız,  toplumun geleceği için büyük önem arz etmektedir. Ayrıca ülkemizin üç kadim meselelerinin ortak paydasında  sosyoloji yer almaktadır.  Sorunlara sosyolojik bir alt yapıyla bir perspektifle bakmamız  gerekiyor.  Sizlerin toplumun içerisinde, hayatınızda gördüğünüz ve elde ettiğiniz bilgi birikimiyle buradan ayrıldığınızda büyük işler başaracağınıza inanıyorum. Onun için akademik hayatlarınızda ve bu konuda yapacağınız her türlü çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Ayrıca üniversitemizden mezun olacak olan siz değerli öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.