Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’dan Nevşehir Kültür Evine Ziyaret

12 Haziran 2017 2896
Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’dan Nevşehir Kültür Evine Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. BAĞLI, Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından “8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri” kapsamında ziyarete açılan Batı Trakya Kültür Evi ve Nevşehir Kültür Evi’ni ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. BAĞLI,  ziyaretlerinde kendisini karşılayan Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet EREN ve yönetim kurulu üyeleri ile Nevşehir ilinin bölgedeki kültürel ve coğrafi konumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ilgili gelecekte yapılması planlanan proje ve geliştirme çalışmaları hakkında bilgi veren Rektörümüz BAĞLI,  Nevşehir ili ve Hacı Bektaş Veli Üniversitesine katkı sunacak tüm çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirterek, Kapadokya bölgesinin ve Nevşehir’in ülkemizde ve dünyada bir marka olarak her zaman ön plana çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Ziyaretin sonunda; Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet EREN ve yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’ya teşekkür ederek günün anısına plaket takdiminde bulundular.