TRT Avaz Programına Katılacak Uluslararası Öğrencilerimizden Rektörümüz BAĞLI’ya Ziyaret

13 Haziran 2017 3000
TRT Avaz Programına Katılacak Uluslararası Öğrencilerimizden Rektörümüz BAĞLI’ya Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, TRT Avaz’ın ‘Bereket Sofrası’ programına katılacak uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.  

Üniversitemizde eğitim-öğretim gören uluslararası öğrencilerden Afganistanlı Ümid NAİM, Kırgızistanlı İslam ERCİBAYEV, Azerbaycanlı Gülnare HÜSEYİNLİ ve Azerbaycan Ahıska Türkü Emine BEZGİNOVA, Üniversitemiz Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEÜ TÖMER) Müdürü Doç. Dr. Mehmet ÇERİBAŞ nezaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’yı makamında ziyaret etti.    

Rektörümüz ile bir süre görüşen uluslararası öğrencilerimiz, ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. BAĞLI’ya Afgan milli kıyafeti hediye etti.

Rektörümüz ve Öğrenciler ‘Bereket Sofrası’nın Misafiri Olacak

Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar BAĞLI üniversitemiz uluslararası öğrenciler ile birlikte Ramazan Ayı münasebetiyle TRT Avaz tarafından yapılan ‘Bereket Sofrası’ programının konuğu olacak.

Bu akşam  Rektörümüz Prof. Dr. BAĞLI’nın moderatörlüğünü yapacağı programa katılacak olan uluslararası öğrencilerimiz, kendi coğrafyalarının Ramazan Ayı yaşantıları ve iftar sofraları hakkında değerlendirmelerde bulunacaklar.