Yabancı Diller Yüksekokulunda "Teacher Training" Atölye Çalışması Düzenlendi

26 Ekim 2017 2874
Yabancı Diller Yüksekokulunda "Teacher Training" Atölye Çalışması Düzenlendi

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunun  daveti üzerine, Oxford Üniversitesi Yayınları Koordinatörü ve eğitmeni Christopher Sheen, Yabancı Diller Yüksekokulumuzda görev yapmakta olan okutmanlarla birlikte "How to Teach Speaking" temalı atölye çalışması gerçekleştirdi.

Üniversitemizin topluma hizmet etme bilinç ve sorumluluğuna sahip bireyler yetiştirme misyonundan kendi üzerine düşeni her zaman gerçekleştirmeyi hedefleyen Yabancı Diller Yüksekokulumuz, bu eğitimle yabancı diller eğitimi dünyasına yeni bir pencereden bakmayı hedefledi. Düzenlenen bu etkinlik sonucunda, Yabancı Diller Yüksekokulunun ve dolayısıyla üniversitemizin elinde bulundurduğu insan kaynağının, yabancı dil öğretim yöntem ve teknikleri noktasında var olan bilgilerine yenilerini katması, kendisini yenilemesi ve üniversitemiz misyonlarını daha etkin şekilde yerine getirmesi amaçlandı.

Atölye çalışmasına üniversitemiz Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı İngilizce Öğretmenliği Programı öğrencilerinin katılımları da sağlanarak, mesleki eğitim ve gelişimlerine katkıda bulunuldu. 

"How to Teach Speaking" temalı atölye çalışmasına içten katılımından dolayı Christopher Sheen’e, öğretim elemanlarımıza, öğrencilerimize ve etkinliğe desten veren Oxfor University Yayınları İç Anadolu Bölge Koordinatörlüğüne teşekkür ederiz.