GÖRBİR’den Rektörümüz Prof. Dr. Bağlı’ya Ziyaret

17 Nisan 2018 3088
GÖRBİR’den Rektörümüz Prof. Dr. Bağlı’ya Ziyaret

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

GÖRBİR Dernek Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Üniversite olarak toplumun vazgeçilmez birer parçası konumunda olan engelli bireyleri her zaman önemsediklerini belirten Rektörümüz Bağlı, bu bağlamda üniversitemizde eğitim-öğretim gören engelli öğrenciler ve engelli personelin yaşamlarını ve işlerini kolaylaştırmak adına önemli çalışmalarda bulunduklarını söyledi. Rektörümüz Bağlı ayrıca üniversitemiz bünyesinde bulunan Engelsiz Üniversite Birimi aracılığı ile engellilere yönelik faaliyetlerde bulunan bütün dernek ile her daim ortak çalışmalarda ve projelerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Derneğin engelliler için yapmış olduğu çalışmalar ve projeler hakkında Rektörümüze bilgi veren Başkan Mutlu,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin göstermiş olduğu başarılarından dolayı da Rektörümüz Bağlı’ya teşekkür etti.