NEVÜ Personeli ve Aileleri Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

22 May 2018 4174
NEVÜ Personeli ve Aileleri Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  (NEVÜ) personeli  ve aileleri, geleneksel olarak düzenlenen ‘İftar Yemeği’nde buluştu.

NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisinde Rektörlüğümüz tarafından verilen iftar yemeğine; Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdoğan Çiçek ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, üniversitemiz fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu,  enstitü ve Rektörlükte görevli akademik, idari personel ile aileleri katıldı.

Geleneksel olarak birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı, “Öncelikle birlik ve beraberliğin, hoşgörünün ve paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayı dolayısıyla tutmuş olduğunuz oruçlarınızın ve dualarınızın kabul olması dileğiyle, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Bir yıl boyunca gerek akademik ve idari personellerimiz, gerekse diğer çalışan arkadaşlarımız ile birlikte daha kaliteli bir üniversite, daha güzel bir eğitim kurumu olmak adına büyük gayret gösterdik. Bu vesileyle hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörümüz Bağlı’nın konuşmalarının ardından katılımcılar, üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş nezaretinde hep birlikte dua etti.