Adana Milletvekili Zenbilci’den NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret

18 Eylül 2018 2863
Adana Milletvekili Zenbilci’den NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

AK Parti Adana Milletvekili ve aynı zamanda Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Ahmet Zenbilci’yi makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı,  kendilerini Nevşehir’de ve üniversitede ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Bağlı ayrıca kendilerine üniversitenin fiziki yapılanması başta olmak üzere akademik, idari personel ve öğrenci sayısının yanı sıra çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin modern fiziki yapılanması karşısında hayranlığını dile getiren Milletvekili Zenbilci ise, Rektör Bağlı ve yönetimini güzel çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ziyaret sonunda Üniversite Şeref Defterine duygu ve düşüncelerini yazan Zenbilci’ye  ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bağlı, kendilerine  plaket takdiminde bulundu.