Emniyet Müdürü Artunay NEVÜ Öğrencileriyle Buluştu

26 Eylül 2018 3114
Emniyet Müdürü Artunay NEVÜ Öğrencileriyle Buluştu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileriyle bir araya gelen Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, “Emniyet teşkilatı olarak her zaman siz gençlerimizin yanındayız” dedi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde ‘toplumda sürdürülebilir barış ve huzur ortamını sağlamak’ için başlatılan uygulama kapsamında Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından NEVÜ girişine açılan ‘Hoş Geldin’ standını ziyaret etti. Emniyet Müdürü Artunay’ı ziyaretlerinde NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu, Personel Daire Başkanı Mehmet Şükrü Velioğlu ve İdari Mali İşler Daire Başkanı Fatih Mehmet Sürmeli karşıladı.

Terörle Mücadele, Narkotik Şube ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekiplerinin görevli olduğu stantta incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Artunay, standı ziyaret eden NEVÜ öğrencileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerin şehirde ve üniversitede huzur içerisinde eğitimlerini devam ettirebilmeli için her daim yanlarında olduklarını ifade eden Artunay, kendilerine tavsiyelerde bulundu. Artunay, “Emniyet teşkilatı olarak sizlerin huzur ve güvenliği bizler için çok önemli. Çünkü sizler bizlere ailelerinizin birer emanetisiniz. Üniversiteler bulundukları şehrin en gözde kurumlarından birisi olup,  eğer üniversitede huzurlu bir ortam varsa tüm şehirde vardır. Bu huzuru ve güveni de hep birlikte devam ettirebiliriz. Olası bir olay karşısında veya taleplerinizde bizlere istediğiniz zaman hiç çekinmeden ulaşabilirsiniz” dedi.

Milletvekili Menekşe’den Emniyet Standına Ziyaret

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe beraberinde AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar ile birlikte Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından NEVÜ girişine açılan ‘Hoş Geldin’ standını ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Artunay ile bir süre görüşen Menekşe, çalışmalar hakkında kendilerinden bilgi aldı.