3. Bölgesel TIAFT Türkiye Toplantısı

05 Ekim 2018 3061
3. Bölgesel TIAFT Türkiye Toplantısı

Adli ve Klinik Toksikoloji Derneği-AKTOD ve Uluslararası Adli Toksikologlar Birliği (TIAFT) Türkiye Organizasyon Komitesi olarak sizleri,  18-20 Ekim 2018 tarihlerinde Kapadokya/ Nevşehir’de düzenlenecek olan 3. Bölgesel TIAFT Türkiye Toplantısı’nda görmekten mutluluk duyacağız.

Toplantımızın ilk gününde “MADDE KULLANIMI VE SUÇ SEMPOZYUMU”  gerçekleştirilecektir.

Amerika Ulusal Bağımlılık Enstitüsü  (NIDA),  Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi (UNODC),  Amerika Federal Soruşturma Bürosu (FBI) gibi ilgili uluslararası kuruluşlardan katılım gösterecek değerli bilim insanlarıyla alandaki en son bilgilerini paylaşma fırsatı olacaktır. Adli toksikoloji ve ilgili adli bilimler alanında katılımcılara deneyimlerini sunma, değerlendirme ve yeni hedefler oluşturma olanağı sağlanacaktır.

Günümüzdeki bilimsel gelişmeler doğrultusunda; ülkemizde uyuşturucu ile mücadele kapsamında alınan kararlar ve yapılması düşünülen faaliyetler tartışılacaktır.

Toplantımız, milyonlarca yıl boyunca yağmur ve rüzgârın aşındırılmasıyla ortaya çıkan, doğa, tarih ve kültürün bütünleştiği Kapadokya’da tarihi bir yolculuk ile tamamlanacaktır.

 

Kongre Başkanları

Serap Annette AKGÜR & Nebile DAĞLIOĞLU

Bilgi ve iletişim için: www.tiaftturkey2018.org [1]

_Kimyager_

Arş. Gör. Melike AYDOĞDU

Ege Üniversitesi

Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü

Bornova, İzmir, Türkiye

Tel. 0232 390 16 03

3. Bölgesel TIAFT Türkiye Toplantısı