İnce Saz Grubu ve Nida Ateş, Şehit ve Gazi Çocukları İçin Sahne Aldı

03 Aralık 2018 3691
İnce Saz Grubu ve Nida Ateş, Şehit ve Gazi Çocukları İçin Sahne Aldı

İnce Saz Gurubu ve Nida Ateş, öğrenim gören şehit ve gazi aileleri çocukları ile Emniyet Teşkilatı mensupları çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen gecede sahne aldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Nevşehir Emniyet Teşkilatına Yardım Derneği Başkanlığı ve  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim ve Araştırma Kulübü işbirliğinde öğrenim gören şehit ve gazi aileleri çocukları ile Emniyet Teşkilatı mensupları çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak amacı ile (NEVÜ) Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahimpaşa Salonunda düzenlenen geceye; AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın eşi Sevda Bağlı, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek ve Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, emniyet personeli ve eşleri, engelli ailelerinin yanı sıra yoğun bir katılım oldu.

Emniyet Müdürü Artunay'dan Rektör Bağlı'ya Teşekkür

Gecenin açılışında konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, bu anlamlı gecenin düzenlenmesinde her türlü desteği veren  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve ekibine teşekkür etti. Artunay,  "Aramızda bulunan çok değerli arkadaşım Av. Tufan Karataş "Nevşehir'e gelmek istiyorum ama yalnız gelmek istiyorum. Yanımda da çok değerli sanatçılarla birlikte gelmek istiyorum. Bana ne düşüyorsa her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" dedi. Ben de bu güzel fikri Rektör Hocamız Prof. Dr. Mazhar Bağlı'yla paylaşarak "Biz birlikte böyle bir proje yapar mıyız?" düşüncelerimi . kendilerine söylediğimde "Seve seve yaparız" dedi ve Rektör Hocam ve ekibiyle birlikte bu konseri düzenlemeye karar verdik. Sayın Rektörümüz ve eşlerine, çalışma arkadaşlarına, destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Bugün hepimiz öğrenim gören şehit ve gazi aileleri çocukları ile Emniyet Teşkilatı mensupları çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak amacı bir aradayız. Nevşehir burada, Türkiye burada. Toplumu oluşturan tüm bireyler olarak ortak bir hedef için buradayız. Hepinize desteklerinizden ve katılımlarınızdan dolayı canı gönülden teşkilatım adına en içten duygularımla saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. 

Artunay'ın konuşmasının ardından sahne alan İnce Saz ve Nida Ateş, seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Emniyet Müdürü Artunay, Öğrenciler İçin Saz Çalıp Türkü Söyledi

Konserin ilerleyen dakikalarında Nida Ateş sürpriz yaparak Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'u sahneye davet etti.

Sahnede,  8 yaşından itibaren saz çaldığını ancak polis olmanın sahnede olmaktan daha kolay olduğunu belirterek heyecanını katılımcılarla paylaşan Artunay,  öğrenim gören şehit ve gazi aileleri çocukları ile Emniyet Teşkilatı mensupları çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak amacı saz çalıp türkü söyledi.

Konser sonunda protokol üyeleri tarafından İnce Saz Gurubu ve Nida Ateş'e plaket ve çiçek takdiminde bulunuldu.