NEVÜ’lü TAŞPAKON Nevşehir Gençlik Kollarından Rektör Bağlı’ya Ziyaret

26 Aralık 2018 3053
NEVÜ’lü TAŞPAKON Nevşehir Gençlik Kollarından Rektör Bağlı’ya Ziyaret

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Mete başkanlığında yönetim kurulu üyesi gençler, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)  Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümünde eğitim-öğretimlerini sürdüren Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Mete başkanlığında yönetim kurulu üyesi gençleri makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Bağlı, “Üniversitemizin yetiştirdiği ve gastronomi alanında üniversitemizin adını gerek ulusal gerekse uluslararası tüm yarışmalarda başarıyla temsil ederek dereceler elde eden siz değerli öğrencilerimizin böyle önemli bir görevi üstlenmeleri beni ayrıca gururlandırdı. Eğitim-öğretim hayatınızla birlikte üstlenmiş olduğunuz bu önemli görevde sizlere bir kez daha başarılı çalışmalar diliyorum.

Bu önemli görev ve budan sonra yapacağınız güzel çalışmalarınız elbette diğer öğrencilerimize de örnek olacaktır. Üniversitemizin yetiştirdiği siz değerli gençlerimizin katılacağınız her türlü faaliyetlerde üniversitemizin adını ve başarılarını daha da etkin bir şekilde tanıtacağınıza eminim. Bu vesileyle sizleri bir kez daha tebrik ediyor, görevinizin hayırlı ve başarılı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kendilerini yetiştiren hocalarına ve her daim desteklerinden dolayı Rektör Bağlı’ya teşekkür eden Başkan Yaşar Mete ve yönetim kurulu gençler, eğitimleri ile birlikte üstlendikleri görev faaliyetleri hakkında Bağlı’ya bilgi verdi.

Başkan Mete ve yönetimiyle bir süre görüşen Bağlı, ziyaret sonunda kendilerine günün anısına plaket takdim etti.