Rektör Bağlı Nevşehir Basınıyla Düzenlenen Gecede Bir Araya Geldi

18 Ocak 2019 3068
Rektör Bağlı Nevşehir Basınıyla Düzenlenen Gecede Bir Araya Geldi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla düzenlenen gecede basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Nevşehir’de görevlerini icra eden basın mensupları, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından ’10 Ocak Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Kapadokya Crowne Plaza’da düzenlenen gecede buluştu. Geceye; Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, basın mensupları ve aileleri katıldı.

Programda günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici  "10 Ocak Çalışma Gazeteciler Günü dolayısı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde bugün düzenlediğimiz programda kendimizi ifade edebilme imkanı bulduk. Gerçekten gazetecinin kim olduğu, gazeteciliğin nasıl bir şey olduğunu gazetecilerimizin kendi dilinden bir belgeselle  anlatmaya çalıştık. Bazen hüzünlendiren, bazen duygulandıran bazen de güldüren sahneleri hep birlikte izledik. Bizdeki bu meslek aşkı çok farklı bir şey. Gerçekten bu işi severek yapmaz iseniz, bu işte başarılı olma şansınız yok. O yüzden tüm meslektaşlarıma bir kez daha başarılar dilerken, en güzel çalışmalara da imza atacaklarına eminim. İnşallah bundan sonraki süreçte Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve gazeteciler olarak Nevşehir’in her alanda gelişmesi ve büyümesi adına yapılacak her türlü projede yer almaya devam edeceğiz.

Bugün burada bu güzel ortamı bizlere sağlayan ve bizleri bir araya getirerek bir kez daha kaynaşmamıza vesile oldukları için sayın Belediye Başkanımız Atilla Seçen ve Crowne Plaza Müdürü Sayın Adnan beye de çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Geceye katılan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı da, basın mensuplarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlayarak kendilerine başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.