NEVÜ Dış Değerlendirme Raporu Hakkında Toplantı Yapıldı

22 Ocak 2019 3243
NEVÜ Dış Değerlendirme Raporu Hakkında Toplantı Yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) 9-12 Aralık 2018 tarihleri arasında Dış Değerlendirme ekibi tarafından yapılan saha ziyareti sonucunda hazırlanan “Dış Değerlendirme Raporu” NEVÜ Kalite Ekibinin 19 Ocak 2018 tarihinde Senato Salonunda yaptığı toplantıda değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek üniversite olarak çok başarılı bir değerlendirme süreci geçirildiğini ve çok güzel dönüşler alındığını ifade ederek, bu sürecin devamında kalite ve akreditasyon çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini vurguladı. Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Seçme ise, dış değerlendirme sürecinin NEVÜ  için güçlü ve geliştirilmeye açık yönlerini görmek için bir fırsat olduğunu ifade etti.

NEVÜ Personeline ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Eğitici Eğitimi

NEVÜ’de kalite çalışmaları kapsamında ISO 9001 Kalite Yönetim Belgelendirmesine yönelik faaliyetler yürütülüyor. Kalite Komisyonu ve ilgili personele yönelik “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Eğitici Eğitimi” programı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda 4-8 Şubat 2019 tarihleri arasında planlanan eğitim programına ilişkin NEVÜ  Senato Odasında eğitime katılacak akademik ve idari personele yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek ve Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Seçme verilecek eğitimlere ve belgelendirme sürecine ilişkin katılımcılara bilgi vererek soruları cevaplandırdı.