2018-2019 Eğitim- Öğretim Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

01 Şubat 2019 2892
2018-2019 Eğitim- Öğretim Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Başarı Durumuna Göre (GANO) Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına (EK MADDE 1)  Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Yatay geçiş başvuruları kabul edilen adayların, 04-06 Şubat 2019 tarihleri arasında Saat 17:30'a kadar kayıt işlemlerini şahsen gelerek tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen süreler içerisinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Kayıtlar; "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, 2000 Evler Mah. Zübeyde Hanım Cad. 50300 / Nevşehir" adresinde yapılacaktır.

Kayıt esnasında kayıtlı olduğunuz Üniversiteye ait Öğrenci Kimlik Kartı, 1 Adet Fotoğraf ve Nüfus Cüzdanı ile birlikte gelmeniz gerekmektedir.

NOT: Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrenci kayıtlı olduğu üniversiteden herhangi bir ilişik kesme işlemi yapmayacaktır. İlişik kesme işlemi kayıt olduktan sonra üniversiteler arasındaki resmi yazışma ile yapılacaktır.

***Ek madde 1 uyarınca daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumuna yatay geçiş yapmış olanlar YÖKSİS’ten kontrol edilecektir. Üniversitemize Ek Madde 1 ile başvurusu kabul edilen öğrencilerin kayıtlı olduğu programa yerleştiği ilgili yıldaki bütün puan türlerinde alınan yerleştirme puanı ve başarı sıralarını gösterir ayrıntılı ÖSYS Sonuç Belgesini  kayıt esnasında getirmesi gerekmektedir. EK Madde 1 uyarınca başka bir Yükseköğretim Kurumuna kayıt yaptırmışlar ise kayıt hakkı verilmeyecektir. Bu gibi durumlarda tüm sorumluluk öğrenciye aittir.