IndEx'19 Etkinliğine Davet

12 Şubat 2019 2629
IndEx'19 Etkinliğine Davet

22-23-24 Şubat’ta Koç Üniversitesinde gerçekleşecek IndEx’19 etkinliğine davetlisiniz! 3 gün boyunca her sektörden 20’den fazla üst düzey konuşmacı (CEO, Genel Müdür, GMY, Partner, Founder), 20’den fazla vaka analizi, staj ve iş imkanları, 2 IndEx gece eğlencesi, icebreaker ve takım oyunu çalışmaları, organizasyon boyunca çeşitli aktivite, sürpriz ve ödüller ve çok daha fazlası sizleri bekliyor! Gün boyunca seminerleri, vaka çalışmaları, sürpriz etkinlikleri ile sektöründe en iyilerle buluşacağınız IndEx’19’da yerinizi almak için ➡ bit.ly/index19.

Bu sene de TEB, HP, Unilever, P&G, Yıldız Holding, Borusan, Eczacıbaşı, Coca Cola İçecek, Ünlü&Co, BAT, Zorlu Holding, Abdiibrahim, Henkel, Big Four: PWC, KPMG, Deloitte, EY gibi şirket ve kuruluşlarla bu sene için iletişimimiz devam etmektedir.

Bu sene IndEx etkinliği 22-23-24 Şubat tarihlerinde gerçekleşecektir. İlgilenen öğrenciler sosyal medya üzerinden @ieskoc hesabından bilgi alabilir, sormak istedikleri sorular için de ies@ku.edu.tr adresinden  ulaşabilir.