Kapadokya Teknopark Aksaray Üniversitesi ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda

22 Mart 2019 2714
Kapadokya Teknopark Aksaray Üniversitesi ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda

Kapadokya Teknopark uzmanlarınca, Aksaray Üniversitesi ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda tanıtım toplantıları gerçekleştirildi.

Kapadokya Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Metin Duyar, Kapadokya Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cevahir Altınkaynak ve Kapadokya Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ünsalan tarafından gerçekleştirilen toplantılarda  Aksaray Üniversitesi ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda; akademisyenler, öğrenciler ve  farklı sektörlerden firmalara Ar-Ge süreci ve Kapadokya teknopark tarafından sağlanan imkanlar  anlatıldı.

Kapadokya Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Dr. Ögr. Üyesi Mustafa Ünsalan' ın sunum yaptığı toplantılarda,  Kapadokya Teknopark ve alt birimleri, faaliyetleri ve girişimcilere sunduğu avantaj ve destekler anlatıldı. Bu kapsamda Teknopark bünyesinde Ar-Ge, yazılım ve tasarım projesi geliştiren sanayicilere ve girişimcilere yönelik destekler, teşvikler ve muafiyetler hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, Kapadokya Teknopark bünyesinde yeni kurulan Yatırım Planlama Ofisinin firmalara ihracat konusunda sunacağı hizmetler ve destekler anlatıldı. Gerçekleştirilen toplantıların sonunda katılımcıların soruları yanıtlandı ve yapılabilecek iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.