Fetih Turnuvası’nda Gökbörü Okçuluk Kulübünden 3 Sporcu Finale Kaldı

18 Nisan 2019 3320
Fetih Turnuvası’nda Gökbörü Okçuluk Kulübünden 3 Sporcu Finale Kaldı

Cumhurbaşkanlığı yüksek himayelerinde düzenlenen ve uluslararası önemli sporcuların katıldığı Fetih Turnuvası ön elemeleri 5 ayrı şehirde gerçekleşiyor. 

Gökbörü Geleneksel Okçuluk ve Atlı Savaş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da katıldığı İç Anadolu bölgesi elemelerinin yapıldığı Ankara’da ise 480 sporcu finallere kalabilmek için ter döktü. 

Yarışma sonrası açıklamalarda bulunan Gökbörü Geleneksel Okçuluk ve Atlı Savaş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fethi Yöndemli şunları dile getirdi; " Öncelikle bizlere uygun çalışma ortamının sağlanması için desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya ve üniversite yönetimine teşekkürlerimi sunarım. Böylesine büyük bir organizasyonda Nevşehir'i temsil etmek ve finallere 3 sporcuyla katılmak gerçekten güzel bir sonuç oldu. Geleneksel Okçuluk gibi önemli bir ata sporumuzun ülkemizde ve şehrimizde yayılması için elimizden gelen çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. 

Geleneksel okçuluk alanında Türkiye'nin en prestijli yarışması olarak kabul edilen Fetih Turnuvasında katılan, finallere kalma başarısını gösteren tüm sporcularımızı tebrik eder bizlere yürüdüğümüz bu güzel yolda eşlik eden herkese teşekkürlerimi sunarım." Dedi.