Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan NEVÜ’de

20 Nisan 2019 3392
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan NEVÜ’de

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ‘Mesleki Sorunlara Çözüm Önerileri ve Büyük Türkiye’ adlı eğitim ve istişare toplantısı için Nevşehir’e geldi.

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Tafana Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Meydan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Fatih Sürmeli, 25. Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, sendika yönetimi, sendika üyesi akademik ve idari personel katıldı.

Programın açılışında konuşan Türk Eğitim-Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur Urgenç etkinliğinde düzenlenmesinde emeği geçen NEVÜ yönetimine teşekkür ederek, sendika çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.   

Urgenç, “Sizler sayesinde gururluyuz. Sizler sayesinde emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün Nevşehir şubesi 1600. üyesini kaydetmiş bulunmaktadır. İnşallah 15 Mayıs’ta 1700 hedefine ulaşacağız. Üniversite ve Avanos’ta yetkili sendikayız. Yetki alanımızı genişleteceğiz.  Biz ulufe dağıtımına gitmeden adam gibi sendikacılık yaparak doğruları söyleyerek çalışanların mali ve özlük haklarını geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Programda konuşan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Değerli arkadaşlarım öncelikle tüm yönetim kurulu üyelerimizi, kurum temsilcilerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Ayrıca destan yazan Üniversite yönetim kurulunu ve birimlerdeki temsilcilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bir yıldır Rektörlükle kurumsal görüşme yürüten şubemizi de tebrik ediyorum. Biliyorsunuz Türkiye’de 34 üniversitede yetkili sendikayız. Bu sayıyı artıracağız. Burada da bu senede yetkili sendika olacağız. Sizlere güveniyor ve inanıyorum” diye konuştu.

Program sonunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’a günün anısına plaket takdiminde bulundu.