NEVÜ’de Geleneksel Bayramlaşma Programı Düzenlendi

19 Ağustos 2019 3199
NEVÜ’de Geleneksel Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü tarafından ‘Kurban Bayramı’ dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

NEVÜ tarafından geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı her yıl olduğu gibi bu yıl da NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Prof. Dr. Ertan Özensel ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ile birlikte üniversitede görev yapan akademik ve idari personel katıldı.

Bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli bir vesile olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, “Bayramlar sahip olduğumuz inanç gereği kutsallığı ile birlikte bizlerin ve toplumumuzun birlik ve beraberliğinin pekişmesinde de önemli bir rol üstlenmektedir. Bayram boyunca gerek aileniz ve yakın akrabalarınız, gerekse bulunduğunuz çevrenizle güzel bir bayram geçirdiğinize inanıyorum.

Bugün de akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrencisiyle büyük bir aile olan üniversitemizin siz değerli personelleriyle, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olması niyetiyle yeniden bir araya geldik. Sizlerin ve ailelerinizin tekrar bayramını en içten dileklerimle kutlar, nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar temennisinde bulunmak isterim” dedi.

Konuşmasında ayrıca bugün başlayan öğrenci kayıtları ile birlikte yeni akademik yıla değinen Rektör Bağlı “Üniversitemizi tercih ederek bugünden itibaren kayıtlarını yapmaya başlayan gençlerimizin ve ailelerinin de bu arada heyecan ve mutluluklarını hep birlikte paylaşıyoruz. Artık üniversitemizin birer ferdi olan gençlerimiz ve siz değerli personelimiz ile birlikte yeni bir eğitim-öğretim yılına tekrar merhaba diyeceğiz. Her daim olduğu gibi bu yeni akademik yılımızın da, siz değerli arkadaşlarımızla birlikte elde edeceğimiz başarılı çalışmalarla adından söz ettiren bir yıl olacağına canı gönülden inanıyorum. Sizlere şimdiden teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Rektör Bağlı daha sonra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Prof. Dr. Ertan Özensel ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ile birlikte üniversitenin akademik ve idari personelleriyle bayramlaştı.