Milli Takım Adayı Sporcular NEVÜ’de

22 Ağustos 2019 2603
Milli Takım Adayı Sporcular NEVÜ’de

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel, NEVÜ Spor Merkezinde kampa giren Türkiye Dağcılık Federasyonu Spor Tırmanış Küçükler ve Gençler Aday Milli Takım sporcularına başarılar diledi.

NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Merkezinde kamp yapan Türkiye Dağcılık Federasyonu Spor Tırmanış Küçükler ve Gençler Aday Milli Takım sporcularını makamında ağırladı.  Türkiye Dağcılık Federasyonu Spor Tırmanış Eğitim Kurulu Üyesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Öğr. Gör. Dr. Kürşat Özcan,  Teknik Direktör Yahya Koç, Antrenörler Zeynep Tantekin, Abdulsamet Yıldırım, Begüm Işık ve Rota Yapıcısı Güray Ekici nezaretinde gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel, kendilerine teşekkür etti.

Kamp çalışmaları hakkında antrenörlerden bilgi alan Prof. Dr. Ertan Özensel, üniversite olarak her türlü sportif faaliyetlere ev sahipliği yapacak alt yapıya sahip olduklarını söyledi.  Özensel, “Üniversitemiz birçok konuda olduğu gibi değişik sportif faaliyetlerinde düzenleneceği önemli bir alt yapıya sahip bir üniversite.  Bu konumumuz itibariyle daha önce de gerek ulusal, gerekse uluslararası değişik branşlarda birçok takımı yine üniversitemizde ağırlayarak, müsabakaların burada yapılmasına öncülük etti. Bu faaliyetler, üniversitemizle birlikte bulunduğumuz şehrin de tanıtımına büyük oranda katkı sağladı. 

Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirmiş olduğunuz kamp sonunda milli takıma katılacak olan siz değerli genç sporcularımıza bir kez daha başarılar dilerken, ülkemizi uluslararası düzeyde en iyi derecelerle temsil etmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

Antrenörler ve sporcular ise kamp için kendilerine her türlü imkanı sağlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve yönetimine bir kez daha teşekkür etti.

Ziyaret, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özensel’in günün anısına antrenörlere plaket takdimi ile sona erdi.