Rektör Bağlı, UNİKOP VII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na Katıldı

17 Ekim 2019 2323
Rektör Bağlı, UNİKOP VII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Konya Ovası Projesi Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) VII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na katıldı.

UNİKOP VII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu; Kırıkkale Üniversitesi Rektörü UNİKOP Dönem Başkanı Prof. Dr. Ersan Aslan, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’nin katılımlarıyla  17-19 Ekim 2019 tarihlerinde  Kırıkkale Üniversitesinde gerçekleştiriliyor.

UNİKOP VII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na katılan Rektör Bağlı, KOP Bölgesi üniversiteleri arasında eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal hizmet gibi alanlarda akademik ve idari işbirlikleri yapmak, üniversite-sanayi etkileşimini ve üniversite-şehir bütünleşmesini ileri düzeye taşımak ve ülkemizin gelecek vizyonuna ve kalkınma çabalarına katkı sağlamak maksatlı araştırma, inceleme ve istişarelerde bulunuyor.