NEVÜ’de “11. Kalkınma Planı ve Üniversitelerin Rolü” Konulu Konferans Düzenlendi

25 Kasım 2019 2249
NEVÜ’de “11. Kalkınma Planı ve Üniversitelerin Rolü” Konulu Konferans Düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü tarafından “11. Kalkınma Planı ve Üniversitelerin Rolü” konulu konferans düzenlendi.

NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonunda düzenlenen konferansa; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdoğan Çiçek ve Prof. Dr. Fatma Karipcin,  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Meydan, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Karatepe, Kalite ve Akreditasyon Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Seçme, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Öğr. Üyesi Dr. Tekiner Kaya; ‘11. Kalkınma planı neler hedefliyor?’, ‘Dönüşen dünya neler öngörüyor, nereye gidiyoruz?’, ve ‘Üniversiteler ne yapmalı, rolleri ne olmalı’, ‘İstikrarlı ve güçlü ekonomi’, ‘Rekabetçi üretim ve verimlilik’, ‘Nitelikli insan, güçlü toplum’, ‘Yaşanabilir şehirler, sürdürülebilir çevre’, ‘Hukuk devleti, demokratikleşme ve iyi yönetişim’, ‘Dünyadaki dönüşüm’, ‘Üniversitelerin rolü’ başlıkları altıda katılımcılara bilgi verdi.