Rektör Bağlı Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak İle Görüştü

14 Aralık 2019 2644
Rektör Bağlı Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak İle Görüştü

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile görüştü.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kayseri Ticaret Odasınca düzenlenen "Kayseri İş Dünyası Buluşması" programı kapsamında Kayseri’ye geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün de katıldığı programda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Bakan Albayrak ile görüşme imkanı buldu.

Rektör Bağlı, Bakan Albayrak’a, yürüttükleri yeni projelerin yanı sıra NEVÜ’nün akademik ve fiziki imkanları gibi konularda detaylı bilgi vererek görüşmede ayrıca üniversitenin geleceği konusunda ve imkanların artırılması yönünde de fikir teatisinde bulunuldu. Bakan Albayrak, Rektör Bağlı’ya geçtiğimiz yıl NEVÜ ziyaretinde karşılaştığı ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni bir program vesilesiyle yeniden ziyaret etmek istediğini iletti.

Rektör Bağlı, Kayseri’deki programa iştirakin ardından Bakan Albayrak ile birlikte Nevşehir’e geçti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bazı programlar için geldiği Nevşehir'de de iş dünyası buluşmasına katılarak burada bir konuşma yaptı.

Bakan Albayrak iş dünyası buluşması sonrası bir dizi ziyaretler yaparak Nevşehir’den ayrıldı.