NEVÜ’de 2. Lig Üniversitelerarası Hentbol Şampiyonası

16 Aralık 2019 2596
NEVÜ’de 2. Lig Üniversitelerarası Hentbol Şampiyonası

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “2. Lig Üniversitelerarası Hentbol Şampiyonası”na ev sahipliği yapacak.

NEVÜ Spor Merkezinde 17-21 Aralık 2019 tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 2. Lig Üniversitelerarası Hentbol Şampiyonası öncesi teknik toplantı yapıldı. NEVÜ Spor Merkezinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Doç. Dr. Özden Taşğın başkanlığında şampiyonada mücadele edecek takımların antrenörlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, erkekler ve bayanlar kategorisinde düzenlenecek karşılaşmanın çekilişi yapıldı.

Takım antrenörlerinin istek ve taleplerinin dinlendiği, müsabaka hakkında teknik bilgilerin verildiği toplantıda kısa bir konuşma yapan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Doç. Dr. Özden Taşğın, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen takımları ve antrenörleri şehirde ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirtti. Taşğın ayrıca bütün takımlara müsabaka öncesi başarılar diledi.  

Müsabakalarda mücadele edecek 9 üniversite ise şu şekilde:

Erkek Hentbol Takımları:

Kilis 7 Aralık Üniversitesi

Mardin Artuklu Üniversitesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

Gümüşhane Üniversitesi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Hitit Üniversitesi

Batman Üniversitesi

Kastamonu Üniversitesi 

Bayan Hentbol Takımları:

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Gümüşhane Üniversitesi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi