Vatan Yıldızları Vakfı Yöneticilerinden NEVÜ’ye Ziyaret

25 Aralık 2019 2674
Vatan Yıldızları Vakfı Yöneticilerinden NEVÜ’ye Ziyaret

Vatan Yıldızları Vakfı Genel Başkanı Soner Halisdemir ve beraberindeki vakıf yöneticileri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti.

Vatan Yıldızları Vakfı Genel Başkanı Soner Halisdemir’in beraberinde Nevşehir İl Temsilcisi Ayşe Paslanmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte NEVÜ’yü ziyaretlerinde kendilerini NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel karşılayarak makamında ağırladı.

Vakfın Genel Başkanı ve 15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir ziyaretlerinde, Vatan Yıldızları Vakfı ve yürüttükleri çalışmalar ile ilgili Rektör Yardımcısı Özensel’e bilgi verdi. Halisdemir ayrıca kendisine eşlik eden Nevşehir’de kuruluş çalışmalarını tamamlayan vakfın yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Halisdemir ve beraberindekilere teşekkür eden Rektör Yardımcısı Özensel ise,  vakfın hayırlara vesile olacak başarılı çalışmalar yürütmesi temennisinde bulundu. Özensel ayrıca, 15 Temmuz'da darbe girişimine teşebbüs eden hainlere karşı kahramanca dik duruş sergileyerek canını vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için feda eden Şehit Ömer Halisdemir’i her daim rahmet ve minnet duygusuyla hatırlayacaklarını ifade etti.

Genel Başkan Halisdemir ve beraberindekiler ile bir süre görüşen Özensel, kendilerine ayrıca üniversite hakkında bilgi verdi.