Rektör Bağlı Öğrencilerin Karne ve Ödül Heyecanına Ortak Oldu

17 Ocak 2020 2906
Rektör Bağlı Öğrencilerin Karne ve Ödül Heyecanına Ortak Oldu

2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili dolasıyla İcik İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin heyecanına ortak olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerine karnelerini ve ödüllerini verdi.

Nevşehir Merkeze bağlı İcik Köyü İlkokulu ve Ortaokulu tarafından karne dağıtım programı düzenlendi. Düzenlenen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Üyeleri, İcik İlkokulu Müdürü Mehmet Taşkın, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden protokol üyeleri ile birlikte öğrencilere karne ve hediyelerini dağıtan Rektör Bağlı, öğrencileri elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ederken kendilerini yetiştiren öğretmenlere de teşekkürlerini sundu.

Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Rektör Bağlı ve protokol üyeleri daha sonra İcik Ortaokulu tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül törenine geçti.

Törende, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü desteği ile İcik Ortaokulu öğrencilerinden yarışmaya katılarak dereceye giren öğrencilere ödülleri, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Üyeleri,  İcik Ortaokulu Müdürü Lütfi Kaya ile NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Zehra Turan tarafından verildi.

Tören sonunda yarışmanın düzenlenmesinde vermiş oldukları desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı ile NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Zehra Turan’a teşekkür eden İcik Ortaokulu Müdürü Lütfi Kaya, kendilerine plaket takdiminde bulundu.