Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi- Yetenek Her Yerde

27 Ocak 2020 2346
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi- Yetenek Her Yerde

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin öncülüğünde "Yetenek Her Yerde" temasıyla düzenlenen kariyer etkinlikleri kapsamında 2020 yılında 130 üniversitenin iş birliği ile 10 ilde fuar düzenlenecek. Buna göre, 130 üniversitenin iş birliği ile 10 ilde fuar düzenlenerek on binlerce öğrenci ve mezuna ulaşılması hedefleniyor. 

"Yetenek Her Yerde" kariyer etkinliği, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları, meslek odaları ve ilgili sivil toplum kuruluşları iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

Düzenlenen fuarlar, üniversite eğitimi alan gençlere birer yetenek olduklarını hissettirmeyi ve ülkenin her bölgesindeki üniversiteli gençler için istihdam ve staj konusunda fırsat eşitliği sağlamayı hedefliyor.  Katılımcı işverenler, etkinlik alanındaki stantlarında kurum/kuruluşlarındaki kariyer imkanları ile ilgi bilgi vermenin yanı sıra doğrudan gençlere temas eden pek çok etkinlik gerçekleştiriyor.

Bu sene, 25-26 Mart 2020 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde Yerel Kariyer Fuarı, 13-14 Nisan 2020 tarihlerinde ise Erciyes Üniversitesi bünyesinde yapılacak olan Bölgesel Kariyer Fuarı için NÜKMER ( Kariyer Planlama Merkezi) daha sonra detaylı bilgilendirme yapacaktır. Öğrencilerimizi yetenek kapısına üye olmaya davet ediyoruz.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi- Yetenek Her Yerde