NEVÜ Rektörü Aktekin, İlçe Kampüslerinde İncelemelerde Bulundu

29 May 2020 2601
NEVÜ Rektörü Aktekin, İlçe Kampüslerinde İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversiteye bağlı Güzel Sanatlar Fakültesi, Hacıbektaş ve Gülşehir Meslek Yüksekokulları kampüsünde incelemelerde bulundu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, beraberinde Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yasin Temel ile birlikte üniversiteye bağlı Hacıbektaş İlçesinde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi, Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu ve Gülşehir İlçesinde bulunan Gülşehir Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Okul yöneticilerinden pandemi süreciyle birlikte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Aktekin,  daha sonra bölüm ve programlara ait derslik, atölye, laboratuvar, yemekhane ve diğer tesisleri gezerek eksik ve ihtiyaçları yerinde tespit etti.

Yeni eğitim-öğretim dönemine daha donanımlı bir şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Rektör Aktekin, her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretimde de değişim ve dönüşüme yönelik önemli adımlar attıklarını belirtti. Aktekin, bu kapsamda uzaktan eğitim süreciyle birlikte dünyanın önde gelen üniversitelerindeki örneklere benzer şekilde bir 'Öğrenme ve Öğretme Mükemmeliyet Merkezi' kurmaya yönelik çalışmalara başladıklarını söyledi.