Nevşehir Belediyespor Heyeti Rektör Aktekin’i Ziyaret Etti

14 Temmuz 2020 1696
Nevşehir Belediyespor Heyeti Rektör Aktekin’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Esat Özaltın beraberinde Kulüp Başkan Vekili aynı zamanda Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer ve Kulüp Başkan Yardımcısı Hamza Köybaşı ile birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret ederek kendilerine görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulanan Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Esat Özaltın ve beraberindekiler, yeni yönetim ile birlikte 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da oynanacak olan Play off müsabakaları öncesi hazırlıklarını sürdüren Nevşehir Belediyespor hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi.

Kulüp Başkanı Özaltın ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Rektör Aktekin ise karşılaşmalar öncesi hazırlıklarını sürdüren Nevşehir Belediyespor oyuncularına da, katılacakları müsabakalarda başarılar dileğinde bulundu.  

Rektör Aktekin ile bir süre görüşen Başkan Özaltın ve yönetim kurulu üyeleri ayrıca, günün anısına üzerinde isminin de yazdığı 50 numaralı Nevşehirspor formasını Rektör Aktekin’e hediye etti.