NEVÜ MYO İstişare Toplantılarının Altıncısı Sağlık Hizmetleri MYO Ev Sahipliğinde Çevrimiçi (Online) Olarak Gerçekleştirildi

24 Eylül 2020 1915
NEVÜ MYO İstişare Toplantılarının Altıncısı Sağlık Hizmetleri MYO Ev Sahipliğinde Çevrimiçi (Online) Olarak Gerçekleştirildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğünün Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürleriyle başlattığı istişare toplantılarının altıncısı çevrimiçi (online) olarak NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) ev sahipliğinde yapıldı.

Teknik alt yapısı; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVÜ NUZEM ) tarafından sağlanan çevrimiçi (online) istişare toplantısına NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Sağlık Hizmetleri MYO, Acıgöl Teknik Bilimler MYO, Avanos MYO, Gülşehir MYO, Hacıbektaş MYO, , Nevşehir MYO, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz MYO, Kozaklı MYO, Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO Müdürleriyle birlikte bazı Araştırma Merkezi Müdürleri, Daire Başkanları ve davet konuşmacı olarak ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Sezer katıldı.

Toplantının açılısında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Üniversite Rektörlüğü tarafından MYO’larda yüz yüze başlatılan ancak pandemi nedeniyle çevrimiçi (online) olarak yapılan istişare toplantılarının bugüne kadar verimliği geçtiğini belirtti. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimle başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılına dair üniversite yönetiminin ve birimlerin bu yönde yürüttüğü çalışmalara değinen Çolakoğlu, emeği geçen herkese de teşekkür etti.    

Toplantıya ev sahipliği yapan ve okulun yürüttüğü faaliyetler ile birlikte yeni eğitim – öğretim yılına dair yapılan hazırlıklara değinen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamza Kurtkapan ise, okulun tarihçesi, hizmet alanları, bölümler, akademik- idari ve öğrenci sayıları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 

Toplantı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Sezer’in MEYBEM tanıtım sunumunun ardından değerlendirme konuşmalarıyla sona erdi.