Rektör Aktekin, AÖF İl Sınav Koordinatörleri İstişare Toplantısına katıldı

12 Ocak 2021 1320
Rektör Aktekin, AÖF İl Sınav Koordinatörleri İstişare Toplantısına katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İl Sınav Koordinatörleri İstişare Toplantısına katıldı. 

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın başkanlığında Rektör Yardımcıları, Açıköğretim Fakültesi Dekanı, Açıköğretim Fakültesi İl Sınav Koordinatörleri düzeyinde katılımın olduğu toplantıda,  eğitim-öğretim materyalleri, sınav sistemi, sınavın uygulanma prosedürleri, il sınav koordinatörlükleri arasındaki eşgüdümü sağlama, ortaya çıkabilecek muhtemel sorunlara sınav güvenliği ve öğrenci odaklı çözüm üretilmesi süreçleri değerlendirilerek görüş ve öneriler paylaşıldı.

Anadolu Üniversitesi AÖF ders materyallerinin genel anlamda nitelikli ve yeterli olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin sınav sistemindeki test ve açık uçlu soru teknikleri hususundaki görüş ve önerilerini paylaştı. 

Toplantı, yapılan konuşmaların ardından İl Sınav Koordinatörlerinden gelen istek ve taleplerin değerlendirilmesi ile sona erdi.