NEVÜ’de Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısı Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi

18 Haziran 2021 1163
NEVÜ’de Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısı Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)'de 2021 yılının on yedinci Senato ile on altıncı Yönetim Kurulu Toplantısı covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında, çevrim içi olarak yapıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında gerçekleştirilen ve üniversitenin üst yönetim organı olan Senato ile Yönetim Kurulu Toplantısına; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ile Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının müdürleri ile diğer fakülte temsilcileri katıldı.

Gündemdeki konuların görüşülüp karara bağlandığı toplantıda, bir öncesi Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlarla birlikte 2021-2022 eğitim - öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitime başlayacak olan Diş Hekimliği Fakültesi, Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu ile diğer yeni açılan bölüm / programlar için yapılan hazırlıklar, eğitim politikası, eğitim ve öğretim plan ve programları görüşüldü. 

Ayrıca pandemi nedeniyle çevrim içi gerçekleştirilen 2020-2021 eğitim - öğretim yılı bahar dönemi final sınavlarıyla ilgili yürütülen çalışmaların da ele alındığı toplantıda, Üniversite Rektörlüğü ve bağlı birimler tarafından düzenlenmesi planlanan bazı program ve etkinler de görüşülerek karara bağlandı.